Onko nyt ensiasunnon ostajan markkinat?

31-08-2023 17:00

Onko asuntomarkkina nyt erityisen otollinen ensiasunnon ostajalle? Mitä ensiasunnon ostajan on hyvä tietää asuntokaupoille lähtiessä? Miten ASP-säästäminen toimii ja miksi siitä on tullut taas kannattavaa?

Nordean asuntomarkkinoiden asiantuntija, ekonomisti Juho Kostiainen sekä asuntorahoitusneuvoja Amandeep Kaur kertovat, miksi nyt voi olla hyvä aika ostaa ensimmäinen oma koti ja antavat parhaat neuvonsa ensimmäistä kertaa asuntokauppoja suunnittelevalle. 

Paranna asumisen taloustaitojasi ja osallistu maksuttomaan Nordea-webinaariin torstaina 31.8. klo 17–18.

Voit myös lähettää Juholle ja Amandeepille kysymyksiä webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. Jos et ehdi linjoille, niin ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 


Tutustu puhujiin

Juho Kostiainen

Ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.

Amandeep Kaur

Asuntorahoitusasiantuntija, Nordea

Amandeepilla on lähes kymmenen vuoden monipuolinen kokemus Nordeasta. Nykyisessä tehtävässään Amandeep työskentelee asuntorahoitusasiantuntijana.