Nuoren rahataidot haltuun – tietoa huoltajille nuorten digitaalisista pankkipalveluista

11-05-2023 16:00

Nuoren rahataidot haltuun – tietoa huoltajille nuorten digitaalisista pankkipalveluista

Mistä lähteä liikkeelle, kun nuori tarvitsee oman tilin ja maksuvälineet? Lapsen kasvaessa ja itsenäistyessä omien pankkiasioiden hoitaminen alkaa vähitellen kiinnostaa. Digitaalisten pankkipalveluiden avulla nuori pystyy helposti ja turvallisesti hoitamaan itse raha-asioitaan. Tervetuloa webinaariin kuulemaan, miten nuori voi ottaa mobiilipankin käyttöön ja miten se helpottaa arjen raha-asioiden hoitamista.

Webinaarissa asiantuntijamme Birit Keva ja Jonna Dahlgren kertovat nuorten digitaalisista pankkipalveluista ja antavat vinkkejä huoltajille, miten neuvoa ja tukea palveluiden käyttöönotossa ja käytössä.

Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voi webinaarisivun kysymyslaatikon kautta lähettää Biritille ja Jonnalle etukäteen tai webinaarin aikana.

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.


Tutustu puhujiin

Birit Keva

Nordic Launch Lead, Nordea

Birit Keva toimii Nordic Launch Lead roolissa Suomen henkilöasiakkaille vastuualueenaan digitaalisten kanavien, kuten verkko-ja mobiilipankkiin liittyvät lanseeraukset ja promootiot.
Biritille ajankohtaista juuri nyt omassa elämässä on huolehtia siitä, että omat lapset aloittavat digipankkipalveluiden käytön.

Jonna Dahlgren

Business Developer , Nordea

Jonna Dahlgren on työskennellyt Nordeassa 8 vuotta erilaisissa tehtävissä muun muassa valmentajana ja asiakaspalvelun sekä konttorin esihenkilötehtävissä. Tällä hetkellä Jonna toimii Business Developer tehtävässä ja keskittyy päivittäispalveluiden kehittämiseen.

Mia Tuominen

Yhteiskuntavastuuasiantuntija , Nordea

Mia Tuominen on työskennellyt Nordeassa usean vuoden ajan erilaisissa tehtävissä niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä Mia on työkierrossa Nordean Yhteiskuntavastuutiimissä ja työskentelee monipuolisesti vastuullisuusaiheiden parissa. Työkierron päättyessä Mia palaa rahoituspäälliköksi Turun Yrittäjän Pankkiin, jossa hän toimii pienyritysten ja yrittäjien pankkiasioiden parissa.
Nuorten digipankkipalvelut ovat ajankohtaisia Mialle hänen esikoisensa alkaessa vähitellen ottaa enemmän vastuuta omista arjen raha-asioistaan.