Mitä tehdä asuntolainalle – lyhennänkö lisää vai säästänkö?

13-06-2023 17:00

Nousevatko korot vielä lisää? Kannattaako asuntolainaa maksaa nyt nopeammin pois vai säästääkö varakassaa tulevaisuutta varten? Mitä mahdollisuuksia nykyinen markkinatilanne tarjoaa?

Nordean huippuasiantuntijat Juho Kostiainen, Jussi Pajala ja Kristiina Tolkki kertovat mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu juuri nyt ja antavat parhaat vinkkinsä siihen, miten löytää itselle sopivimmat ratkaisut tämänhetkisessä taloustilanteessa.

Paranna asumisen taloustaitojasi helposti ja osallistu maksuttomaan webinaariin tiistaina 13.6. klo 17–18. 

Voit lähettää Juholle, Jussille ja Kristiinalle kysymyksiä webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. 

Jos et ehdi linjoille, niin ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen. 

Ystävällisin terveisin,
Nordea


Tutustu puhujiin

Jussi Pajala

Toimitusjohtaja, Nordea Kiinnitysluottopankki

Jussi Pajala on toiminut yli 25 vuotta Nordeassa lukuisissa tehtävissä muun muassa vastaten pääkaupunkiseudun henkilö- ja yritysasiakas liiketoiminnasta. Nykyisessä tehtävässä Jussi seuraa tarkasti asuntomarkkinoiden kehitystä ja tulevaisuuden näkymiä.

Juho Kostiainen

Ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.

Kristiina Tolkki

Johtaja Premium Banking, Nordea

Kristiina Tolkilla on 25 vuoden kokemus rahoitussektorilta, pääasiassa varallisuudenhoidon parissa, ja hän on ollut usean vuoden ajan kehittämässä sijoitusneuvonnan auktorisoituja tutkintoja. Tällä hetkellä Kristiina toimii johtajana Keski-Uusimaan Premium Banking varallisuudenhoitoyksikössä.