Miltä näyttää asuntomarkkinavuosi 2024?

29-01-2024 17:00

Liity mukaan linjoille, kun Nordean asumisen kärkiasiantuntijat Juho Kostiainen ja Jussi Pajala kertovat, millaiset ovat asuntomarkkinoiden näkymät alkuvuodelle. Juho ja Jussi käyvät läpi miltä vuosi näyttää asunnon omistajan, asunnon vaihtajan, ensiasunnon ostajan tai asuntosijoittajan kannalta, kun korot ovat laskussa, mutta asuntomarkkinoilla tunnelma on vielä odottava.   

Paranna asumisen taloustaitojasi ja osallistu Nordean maksuttomaan webinaariin maanantaina 29.1. klo 17–18.  

Voit myös lähettää Juholle ja Jussille kysymyksiä webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. Jos et ehdi linjoille, niin ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen.

Tervetuloa!

 


Tutustu puhujiin

Jussi Pajala

Toimitusjohtaja, Nordea Kiinnitysluottopankki

Jussi Pajala on toiminut yli 25 vuotta Nordeassa lukuisissa tehtävissä muun muassa vastaten pääkaupunkiseudun henkilö- ja yritysasiakas liiketoiminnasta. Nykyisessä tehtävässä Jussi seuraa tarkasti asuntomarkkinoiden kehitystä ja tulevaisuuden näkymiä.

Juho Kostiainen

Ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.