Millaista tuottoa sijoituksille voi odottaa?

21-03-2024 17:00

Millaista tuottoa sijoituksille voi odottaa?

Tervetuloa kaikille avoimeen säästämisen ja sijoittamisen webinaariin, jossa pohdimme sijoittamista ja eri sijoitusmuotojen tarjoamia tuottoja nykytilanteessa ja pitkällä aikavälillä.  

Webinaarin tavoitteena on

Selventää kuvaa nykyisestä markkina- ja korkotilanteesta. Millaisia mahdollisuuksia on tarjolla? Mitä sijoitusvaihtoehtoja kannattaa miettiä talletusten rinnalle?

Perustella miksi kannattaa sijoittaa suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Millaisia tuottoja sijoituksista voi odottaa?

Kuvata miksi sijoitusten hajauttaminen kannattaa ja mitä sillä oikein tarkoitetaan. Miten yhdistelmärahastot toimivat riskienhallinnassa, entä tuoton kannalta? 

 

Näitä teemoja meille valottavat Nordean johtava sijoitusstrategi Mats Hansson, sijoitustuotejohtaja Miia Hukari sekä toimipaikanjohtaja Niina Jansa, joka toimii myös tilaisuuden juontajana.  

Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia, ja loppuaika on varattu kysymyksille. Tilaisuuden lopullinen kesto määräytyy sen mukaan, paljonko kysymyksiä saamme. 

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen. 

Tule mukaan!

 

Ystävällisin terveisin 

Nordea 

 


Tutustu puhujiin

Miia Hukari

sijoitustuotejohtaja, Nordea Varallisuudenhoito

Miia Hukari (CFA, KTM) on työskennellyt Nordeassa rahastojen ja muiden sijoitustuotteiden parissa vuodesta 2006. Hänellä on laaja kokemus markkinoiden ja sijoitustuotteiden analysoinnista ja myynnistä.

Mats Hansson

johtava sijoitusstrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Mats Hansson (KTT) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen eri johto- ja asiantuntijatehtävissä. Hänellä on laaja kokemus osake- korko- ja vaihtoehtoisten sijoitusten markkinoiden ja pitkän aikavälin tuottonäkymien analysoinnista sekä sijoitussalkkujen rakentamisesta. Hän siirtyi Nordeaan Svenska handelshögskolanista, jossa hän toimi rahoituksen professorina.

Niina Jansa

toimipaikanjohtaja, Nordea

Niina Jansa (KTM) toimii toimipaikanjohtajana Länsi-Uudenmaan alueella. Hän on työskennellyt Nordeassa vuodesta 2008 lähtien pääasiallisesti varallisuudenhoitoon liittyvissä erilaisissa tehtävissä.