Miksi sijoittaa juuri nyt?

30-03-2023 17:00

Miksi sijoittaa juuri nyt?

Korkea inflaatio, nousevat korot ja osakemarkkinoiden heilunta aiheuttavat haasteita monen arjessa. Samalla nämä tekijät ovat kuitenkin avanneet mahdollisuuksia oman taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseen sijoittamalla. Miksi näin on ja miten näitä mahdollisuuksia voi hyödyntää oman taloudellisen hyvinvoinnin hyväksi?

Tervetuloa kaikille avoimeen maksuttomaan webinaariin, jossa Nordean päästrategi Antti Saari ja sijoitustuotejohtaja Markus Heiskanen keskustelevat sijoittamisen mahdollisuuksista juuri nyt. He myös kertovat pitkäaikaisen säästämisen hyödyistä ja vastaavat osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille.


Tutustu puhujiin

Antti Saari

päästrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Antti Saari (KTM, CFA) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja -suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on laaja kokemus osakemarkkinoiden analysoinnista sekä eri osake- ja korkosijoitusten lyhyen ja pitkän aikavälin tuottonäkymien arvioimisesta. Antti on toiminut Nordean päästrategina vuodesta 2018.

Markus Heiskanen

sijoitustuotejohtaja, Nordea Varallisuudenhoito

Markus Heiskanen (KTM) on työskennellyt Nordeassa vuodesta 2010 asiakasvastuu ja myynninjohdollisissa tehtävissä.
Hänellä on laaja kokemus erilaisista sijoitusratkaisuista ja kuinka asiakkaat voivat hyödyntää niitä omia sijoituksia suunnitellessaan.