Miksi nyt on ensiasunnon ostajan hetki?

20-11-2023 17:00

Tiesitkö, että ensiasunnon ostaja saa merkittäviä rahallisia hyötyjä, kun tekee kaupat ennen vuodenvaihdetta? Myös asuntomarkkina on juuri nyt erityisen otollinen ensiasunnon ostajalle. Nordean asuntomarkkinoiden asiantuntija, ekonomisti Juho Kostiainen sekä asuntorahoitusneuvoja Nina Maisonen kertovat, miten onnistut ensimmäisissä asuntokaupoissasi.

Osallistu maksuttomaan Nordea-webinaariin maanantaina 20.11. klo 17–18. 

Voit myös lähettää Juholle ja Ninalle kysymyksiä webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. Jos et ehdi linjoille, niin ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen.

Lämpimästi tervetuloa!


Tutustu puhujiin

Nina Maisonen

Asuntorahoitusneuvoja, Nordea

Nina on työskennellyt Nordeassa 10 vuotta, joista lähes seitsemän vuotta on kulunut asuntorahoituksen parissa. Ninalla on monipuolista kokemusta rahoitukseen liittyen ja nykyisessä tehtävässään rahoitusasiantuntijana hän on mukana toteuttamassa asiakkaiden kotiunelmia.

Juho Kostiainen

Ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.