Miksi juuri nyt kannattaa sijoittaa?

05-10-2023 17:00

Miksi juuri nyt kannattaa sijoittaa?

Hintojen ja korkojen nousu tuo haasteita suomalaisten arkeen. Samaan aikaan maailmantalouden tilanne näyttää yhä epävarmalta, mikä on saanut monet lykkäämään säästö- ja sijoituspäätöksiään. Vallitseva epävakaa markkinatilanne on kuitenkin otollista aikaa sijoittamiseen ja oman taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseen. Miksi näin on ja miten tilanteen avaamia mahdollisuuksia voi hyödyntää oman taloustilanteen hyväksi? 

Tervetuloa kaikille avoimeen maksuttomaan webinaariin, jossa Nordean päästrategi Antti Saari ja sijoitustuotejohtaja Markus Heiskanen keskustelevat sijoittamisen mahdollisuuksista juuri nyt, kun korkosijoittaminen houkuttelee pitkän tauon jälkeen ja talletuksille on alettu maksaa korkoa. Lisäksi Antti ja Markus pureutuvat pitkä- ja lyhytaikaisen säästämisen hyötyihin sekä keskustelevat Helsingin pörssin heikosta kehityksestä ja sijoitusten kansainvälisen hajauttamisen merkityksestä. 

Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voit lähettää webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana.

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.


Tutustu puhujiin

Markus Heiskanen

sijoitustuotejohtaja, Nordea Varallisuudenhoito

Markus Heiskanen (KTM) on työskennellyt Nordeassa vuodesta 2010 asiakasvastuu ja myynninjohdollisissa tehtävissä.
Hänellä on laaja kokemus erilaisista sijoitusratkaisuista ja kuinka asiakkaat voivat hyödyntää niitä omia sijoituksia suunnitellessaan.

Antti Saari

päästrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Antti Saari (KTM, CFA) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja -suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on laaja kokemus osakemarkkinoiden analysoinnista sekä eri osake- ja korkosijoitusten lyhyen ja pitkän aikavälin tuottonäkymien arvioimisesta. Antti on toiminut Nordean päästrategina vuodesta 2018.