Korkojen lasku alkamassa – helpotusta asumismenoihin?

14-05-2024 16:00

Minkälaiseen korkotasoon on jatkossa syytä varautua? Onko nyt hyvä hetki vaihtaa asuntoa? Entä kannattaako nyt omistaa vai vuokrata asunto? 

Nordean kärkiasiantuntijat Juho Kostiainen ja Jussi Pajala kertovat maksuttomassa webinaarissa, mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu juuri nyt, kun Euroopan keskuspankin odotetaan aloittavan koronlaskut kesäkuussa. Saat myös vinkkejä siihen, miten vältät jatkossa epäsuotuisat yllätykset asuntolainasi korkomenoissa.

Voit myös lähettää Juholle ja Jussille kysymyksiä webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. Jos et ehdi linjoille, niin ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen.

Paranna asumisen taloustaitojasi ja liity linjoille tiistaina 14.5. klo 16–17.  

Tervetuloa!

 


Tutustu puhujiin

Jussi Pajala

Toimitusjohtaja, Nordea Kiinnitysluottopankki

Jussi Pajala on toiminut yli 25 vuotta Nordeassa lukuisissa tehtävissä muun muassa vastaten pääkaupunkiseudun henkilö- ja yritysasiakas liiketoiminnasta. Nykyisessä tehtävässä Jussi seuraa tarkasti asuntomarkkinoiden kehitystä ja tulevaisuuden näkymiä.

Juho Kostiainen

Ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.