Korkeakouluopiskelijan edut ja palvelut tutuksi

08-06-2023 15:00

Askarruttaako opintolaina tai opiskelijan talous?
Hyvällä suunnittelulla opiskelijabudjetinkin saa riittämään moneen menoon! Myös opintolaina voi olla hyvä vaihtoehto helpottamaan opiskelijan arkea.

Webinaarissa saat vinkit opiskelijan talouden suunnitteluun ja kuulet vastaukset kysymyksiin, joita opiskelijat meiltä usein kysyvät:

  • Kannattaako opintolainaa ottaa ja mitä se maksaa? Mikä on viitekorko ja miten se liittyy opintolainaan?
  • Voiko opiskelija saada luottokortin? Miten opiskelijan luottokortti toimii?
  • Kannattaako opiskelijan säästää? Miten opiskelijan budjetti riittää asuntosäästämisen?
  • Miten pankki on opiskelijan tukena ja millaisia palveluita ja etuja opiskelijat saavat?

Webinaarissa asiantuntijamme Kerttu Hannonen ja Laura Oikkonen kertovat korkeakouluopiskelijoiden palveluista ja eduista sekä antavat vinkkejä pankkiasioiden hoitamiseen. 

Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voi webinaarisivun kysymyslaatikon kautta lähettää Kertulle ja Lauralle etukäteen tai webinaarin aikana.

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.


Tutustu puhujiin

Kerttu Hannonen

Business Developer

Kerttu on työskennellyt Nordeassa erilaisissa tehtävissä kuten valmentajana sekä asiakaspalvelu- ja myynnin esihenkilötehtävissä. Tällä hetkellä Kerttu toimii Business Developer tehtävässä ja keskittyy päivittäispalveluiden kehittämiseen.

Laura Oikkonen

Digital Journey Lead

Lauralla pitkä kokemus Nordeassa erilaisista tehtävistä usealta tuotealueelta. Tällä hetkellä Laura vastaa korttien- ja kulutusrahoituksen digitaalisesta liiketoiminnasta. Tärkeässä roolissa tänä vuonna on opiskelijoiden pankkipalvelut mukaan lukien opintolaina.