Kansainvälinen sijoitusstrategia helmikuussa

06-02-2024 09:00

Kansainvälinen sijoitusstrategia, helmikuu 2024

Tammikuu käynnistyi hieman vaisummissa merkeissä, kun sijoittajat sulattelivat loppuvuoden markkinarallia. Geopoliittiset riskit puhuttivat, kun Punaisenmeren laivaliikenne häiriintyi ja Taiwanissa pidettiin vaalit. Miltä lähiajat näyttävät sijoittajan näkökulmasta? Toteuttavatko keskuspankit sijoittajien kovat odotukset koronlaskujen suhteen? Ovatko kasvua povaavat tulosennusteet realistisia?

Tervetuloa webinaariin, jossa Nordean varallisuudenhoidon sijoitusstrategit esittelevät uunituoreen Kansainvälisen sijoitusstrategian. Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voit lähettää webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. 

Jos et ehdi linjoille, ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen. 


Tutustu puhujiin

Ville Korhonen

Sijoitusstrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Ville Korhonen (FM) seuraa pääasiallisesti joukkolainamarkkinoita. Hän on perehtynyt sijoittamiseen ja rahoitusmarkkinoiden toimintaan eri tehtävissä Nordeassa vuodesta 2002 lähtien.

Hertta Alava

Senioristrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Hertta Alava (VTM, CEFA) toimii kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita seuraavana sijoitusstrategina Nordeassa. Hänen erityisalaansa ovat kehittyvät markkinat. Aikaisemmin Hertta on toiminut rahastonhoitajana FIM Varainhoidossa ja osakesalkunhoitajana Varmassa vuodesta 1998 alkaen.