Kansainvälinen sijoitusstrategia heinäkuussa

30-06-2023 10:30

Kansainvälinen sijoitusstrategia, heinäkuu 2023

Alkuvuosi on ollut maailman osakemarkkinoilla hämmentävän hyvä, vaikkei Helsingin pörssin vaisua kehitystä seuratessa siltä tuntuisikaan. Talousnäkymien epävarmuus ei kuitenkaan ole varsinaisesti poistunut. Jatkuvatko markkinoiden helteet myös kesällä tästä huolimatta? Mitä sijoittajan kannattaa ottaa huomioon laittaessaan salkkuaan kesäkuntoon ja mitä pitäisi ajatella Venäjän juhannusviikonlopun tapahtumista?

Tervetuloa webinaariin, jossa Nordean varallisuudenhoidon sijoitusstrategit esittelevät uunituoreen Kansainvälisen sijoitusstrategian. Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voit lähettää webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana. 

Jos et ehdi linjoille, ilmoittaudu joka tapauksessa. Lähetämme sinulle webinaarin tallenteen jälkikäteen. 


Tutustu puhujiin

Antti Saari

Päästrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Antti Saari (KTM, CFA) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja -suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on laaja kokemus osakemarkkinoiden analysoinnista sekä eri osake- ja korkosijoitusten lyhyen ja pitkän aikavälin tuottonäkymien arvioimisesta. Antti on toiminut Nordean päästrategina vuodesta 2018.

Ville Korhonen

Sijoitusstrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Ville Korhonen (FM) seuraa pääasiallisesti joukkolainamarkkinoita. Hän on perehtynyt sijoittamiseen ja rahoitusmarkkinoiden toimintaan eri tehtävissä Nordeassa vuodesta 2002 lähtien.