Kansainvälinen sijoitusstrategia huhtikuussa

04-04-2023 09:00

Kansainvälinen sijoitusstrategia, huhtikuu 2023

Markkinoiden heilunta kasvoi jälleen maaliskuussa pankkihuolten siivittämänä. Samalla joukkolainasijoitukset toivat sijoitussalkkuihin turvaa. Mitä pankkihuolet tarkoittavat sijoitusnäkymien kannalta? Onko kokonaiskuva muuttunut merkittävästi, ja mitä muita asioita sijoittajan on hyvä huomioida?

Tervetuloa webinaariin, jossa Nordean varallisuudenhoidon sijoitusstrategit esittelevät uunituoreen Kansainvälisen sijoitusstrategian. Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille. 


Tutustu puhujiin

Antti Saari

päästrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Antti Saari (KTM, CFA) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja -suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on laaja kokemus osakemarkkinoiden analysoinnista sekä eri osake- ja korkosijoitusten lyhyen ja pitkän aikavälin tuottonäkymien arvioimisesta. Antti on toiminut Nordean päästrategina vuodesta 2018.

Hertta Alava

senioristrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Hertta Alava (VTM, CEFA) toimii kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita seuraavana sijoitusstrategina Nordeassa. Hänen erityisalaansa ovat kehittyvät markkinat. Aikaisemmin Hertta on toiminut rahastonhoitajana FIM Varainhoidossa ja osakesalkunhoitajana Varmassa vuodesta 1998 alkaen.