Kansainvälinen sijoitusstrategia maaliskuussa

07-03-2023 09:00

Kansainvälinen sijoitusstrategia, maaliskuu 2023

Vuodenvaihteen voimakas pörssikurssien nousukiito hiipui helmikuussa ennakoitua korkeampien inflaatiolukujen myötä. Joukkolainasijoituksetkin ovat kärsineet pitkien korkojen noususta. Onko sijoittajan aihetta pelätä viime vuoden toisintoa vai onko käänne parempaan sittenkin tapahtumassa?

Tervetuloa webinaariin, jossa Nordean varallisuudenhoidon sijoitusstrategit esittelevät uunituoreen Kansainvälisen sijoitusstrategian. Webinaarin asiaosuus kestää noin 45 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille. 


Tutustu puhujiin

Hertta Alava

senioristrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Hertta Alava (VTM, CEFA) toimii kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita seuraavana sijoitusstrategina Nordeassa. Hänen erityisalaansa ovat kehittyvät markkinat. Aikaisemmin Hertta on toiminut rahastonhoitajana FIM Varainhoidossa ja osakesalkunhoitajana Varmassa vuodesta 1998 alkaen.

Antti Saari

päästrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Antti Saari (KTM, CFA) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja -suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on laaja kokemus osakemarkkinoiden analysoinnista sekä eri osake- ja korkosijoitusten lyhyen ja pitkän aikavälin tuottonäkymien arvioimisesta. Antti on toiminut Nordean päästrategina vuodesta 2018.